Apa Pilih Kita

Peralatan Manufaktur Hi-Tech

Peralatan manufaktur inti kita diimpor langsung saka Jerman.

Peralatan Manufaktur Hi-Tech (1)
Peralatan Manufaktur Hi-Tech (2)

OEM & ODM Ditampa

Supplier bagean logam siji-mandeg ing China

Produksi
Produksi

2 set 10L, 500KG output saben dina

Produksi

Formula pengikat organik Gian

Produksi

1 set 3L, output 150KG saben dina

produksi01
produksi02

Jaminan Mutu

Kontrol Kualitas sing ketat, inspeksi produk sing ketat sawise produksi massal

produksi01
produksi02

Kekuwatan R&D sing kuwat

Kita duwe 15 insinyur ing pusat R&D, kabeh iku dokter utawa profesor saka Universitas Sains lan Teknologi China.

babagan awake dhewe