Video

Apa gears sintered

Apa sing sintered Powder Metallurgy Gears Permukaan-hardened, sintered gir logam bubuk tambah akeh digunakake ing transmisi daya kanggo ngurangi biaya produksi pindah.... Gir transmisi daya asring dipunginaaken ing kondisi kacepetan dhuwur lan mbukak dhuwur, lan lumahing waos ing kontak karo saben liyane ing kondisi kontak ngusapake-muter.Powder metallurgy injection molding lair ing California, USA ing 1973, diarani MIM.Iku jinis anyar saka teknologi ngecor metalurgi wêdakakêna nemokke dening nggabungke teknologi ngecor injeksi plastik karo lapangan wêdakakêna metallurgy.Powder Metallurgy cedhak proses injeksi ngecor karo teknologi wêdakakêna Metallurgy, pisanan bubuk ngalangi lan Binder organik nyawiji bebarengan, liwat 150 derajat panas suhu dhuwur plasticizing

Kepiye gears diprodhuksi dening metalurgi bubuk?

Bentuk gear iki luwih rumit.Siji untu kiwa lan siji untu tangan tengen.Kita nggunakake teknologi wêdakakêna metalurgi, nggunakake alat abrasive ndhuwur-bahan lan karya banget saka engineers imbuhan jamur.Yen sampeyan duwe produk logam sing padha, sampeyan bisa njaluk penawaran lan kita bakal menehi solusi sing paling apik

proses ngecor injeksi logam

Apa bagean sampeyan cilik lan rumit?Metal Injection Molding (MIM) bisa dadi jawaban sampeyan.Cetakan injeksi logam (MIM) minangka proses manufaktur sing nggabungake karakteristik metalurgi bubuk lan cetakan injeksi plastik sing paling migunani kanggo nggampangake produksi komponen logam sing cilik lan kompleks kanthi sifat mekanik sing luar biasa.Diadopsi dening macem-macem industri Manufaktur MIM cocok kanggo ngasilake komponen volume medium nganti dhuwur kanthi nambah jumlah rongga jamur.Calon sing cocog kalebu sing bobote kurang saka 100 gram, duwe geometri kompleks lan toleransi sing ketat, lan bisa pas ing telapak tangan.

Apa manufaktur MIM?

Produk MIM iki nggunakake materi yaiku 316 stainless steel,Satu set lengkap teknologi pasca-proses: nunyuk + pangilon polishing + PVD,Produk logam sing diprodhuksi dening proses MIM apik banget lan tepat.MIM minangka proses sing nggabungake rong teknologi sing diadegake: ngecor injeksi plastik lan metalurgi bubuk.Nawakake kemampuan manufaktur kanggo ngasilake bagean sing tepat lan kompleks kanthi jumlah akeh.

Metalurgi bubuk Pm Gear

Pabrik produk logam anyar kita! Gir logam sing digawe saka proses metalurgi bubuk nyedhiyakake alternatif biaya sing efektif kanggo baja konvensional utawa gear wesi sing wis rampung mesin.Proses metalurgi bubuk (P/M) ngasilake bagean-bagean sing bentuke net, utawa cedhak-net-shape, saengga mesin sing sithik utawa ora dibutuhake kanggo entuk bagean sing wis rampung ing pirang-pirang kasus.

Stainless Steel Powder Metallurgy (PM) Injeksi Molded Parts

Pabrik kita bubar ngasilake bagean logam injeksi bubuk metalurgi stainless steel, Kita nyedhiyakake macem-macem aplikasi ing macem-macem industri - Otomotif, Industri, Elektronik lan Kedokteran. lan para pelanggan teka saka kabeh ndonya.Proses metalurgi bubuk cocok kanggo basa wesi, stainless steel, tembaga, titanium alloy, welcome kanggo ngirim priksaan!

Pabrik MIM

Ningbo Jiehuang Electronic Technology Co., Ltd. Supplier Parts Metal One-stop terkemuka ing China, Tim kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing ngembangake Parts Metal khusus.Kita bakal bisa karo sampeyan liwat kabeh fase pembangunan project - saka planning requirement, desain perkakas lan mbangun, kanggo FOT lan manufaktur, liwat kanggo pengiriman lan logistics.Hoping dadi pilihan pisanan!