Solusi Layanan Powder Metallugry

CARA DESIGN PRODUKSI PARTS LOGAM BEDAK

Dear kanca, sampeyan bisa nggunakake ikidesain logam bubukpitunjuk kanggo mbantu sampeyan nggawe komponen sing nggawe paling akeh teknologi metalurgi bubuk.Iki ora dimaksudake minangka manual lengkap kanggo ngrancangbagean logam bubuk.Nanging, netepi pedoman kasebut bakal nambah efisiensi manufaktur nalika nyuda biaya perkakas.Kontak Jiehuang minangka perusahaan bubuk metalurgi sanalika bisa supaya kita bisa mbantu sampeyan ngoptimalake komponen logam bubuk kanggo produksi P / M.Sampeyan uga bisa mbedakake produksi logam bubuk karo teknik manufaktur liyane sing kasedhiya.Gunakake kawruh kita kanggo ketemu lan ngluwihi tujuan manufaktur.Kanggo miwiti, hubungi kita langsung.Semangat kita yaiku desain logam bubuk, lan kita bisa nulungi!

1

BAHAN LOGAM BEDAK

2

Bahan metalurgi bubuk adhedhasar wesi

Bahan metalurgi bubuk adhedhasar wesi utamane kasusun saka unsur wesi, lan kelas bahan wesi lan baja sing dibentuk kanthi nambah unsur paduan kayata C, Cu, Ni, Mo, Cr, lan Mn.Produk adhedhasar wesi minangka jinis bahan sing paling produktif ing industri metalurgi bubuk.

1. Wesi basis bubuk

Wêdakakêna sing digunakake ing bubuk metalurgi bahan lan produk adhedhasar wesi utamane kalebu wêdakakêna wesi murni, wêdakakêna komposit adhedhasar wesi, wêdakakêna pra-paduan adhedhasar wesi, lsp.

2. PM produk wesi basis

Teknologi pressing / sintering konvensional umume bisa ngasilake produk adhedhasar wesi kanthi kapadhetan 6.4 ~ 7.2g / cm3, sing digunakake ing mobil, motor, peralatan omah, alat listrik lan industri liyane, kanthi kaluwihan nyerep kejut, nyuda gangguan, bobot entheng lan hemat energi.

3. Powder injection molding (MIM) produk adhedhasar wesi

Cetakan injeksi bubuk logam(MIM) nggunakake wêdakakêna logam minangka bahan baku kanggo gawé bagéan logam cilik karo wangun Komplek liwat proses ngecor injeksi plastik.Ing babaganBahan cetakan injeksi logam MIM, 70% bahan sing saiki digunakake yaiku stainless steel lan 20% minangka bahan baja paduan rendah.Teknologi MIM akeh digunakake ing industri ponsel, komputer lan peralatan tambahan, kayata klip SIM ponsel, dering kamera, lsp.

Bubuk metalurgi cemented carbide

Karbida semen minangka bahan keras metalurgi bubuk kanthi karbida logam refraktori klompok transisi utawa karbonitrida minangka komponen utama.Amarga saka kekuatan apik, atose lan kateguhan cocog, cemented carbide utamané dipigunakaké minangka alat nglereni, piranti pertambangan, nyandhang-tahan bagean, palu ndhuwur, gulungan, lan sapiturute, lan digunakake digunakake ing baja, mobil, aerospace, alat mesin CNC. , industri mesin Cetakan, peralatan teknik laut, peralatan transit rel, industri teknologi informasi elektronik, mesin konstruksi lan manufaktur peralatan liyane lan pangolahan lan pertambangan, ekstraksi sumber minyak lan gas, konstruksi infrastruktur lan industri liyane.

Bahan magnetik metalurgi bubuk

Bahan magnetik sing disiapake kanthi cara ngecor bubuk lan metode sintering bisa dipérang dadi rong kategori: metalurgi bubuk bahan magnet permanen lan bahan magnetik alus.Bahan magnet permanen utamane kalebu bahan magnet permanen samarium kobalt langka bumi, neodymium, wesi, boron bahan magnet permanen, bahan magnet permanen AlNiCo sinter, bahan magnet permanen ferrite, lan liya-liyane.

Kauntungan saka metalurgi bubuk kanggo nyiapake bahan magnetik yaiku bisa nyiyapake partikel magnetik ing sawetara ukuran domain siji, entuk orientasi bubuk Magnetik sing konsisten sajrone proses mencet, lan langsung ngasilake magnet produk energi magnet sing dhuwur sing cedhak karo bentuk pungkasan, utamane. kanggo bahan magnetik hard-to-machine hard lan brittle.Ing babagan bahan, kaluwihan metalurgi bubuk luwih penting.

Metalurgi bubuk superalloys

Superalloys metalurgi bubuk adhedhasar nikel lan ditambahake karo macem-macem unsur paduan kayata Co, Cr, W, Mo, Al, Ti, Nb, Ta, lan liya-liyane. properti.Paduan kasebut minangka bahan komponen kunci panas kayata poros turbin aero-mesin, baffle disk turbin, lan disk turbin.Pangolahan utamane kalebu persiapan bubuk, cetakan konsolidasi termal, lan perawatan panas.

Tim profesional kita bakal menehi saran babagan bahan adhedhasar sifat-sifat bagean logam bubuk sampeyan. Bahan mentah sing akeh sing bisa digunakake kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan babagan rega, daya tahan, kontrol kualitas, lan aplikasi khusus minangka salah sawijining keuntungan utama. nggunakake logam bubuk kanggo ngasilake komponen.Wesi, baja, timah, nikel, tembaga, aluminium, lan titanium kalebu logam sing asring digunakake.Sampeyan bisa nggunakake logam refraktori kalebu tembaga, kuningan, stainless steel, lan paduan nikel-kobalt, uga tungsten, molybdenum, lan tantalum.Proses Powder Metal kalebu nggabungake macem-macem logam kanggo nggawe campuran unik sing cocog karo kabutuhan aplikasi sampeyan.Kita bisa mbantu sampeyan ngrancang pelumasan dhewe, tahan karat, lan kualitas liyane minangka komponen penting ing proses manufaktur saliyane kualitas kekuatan lan kekerasan.Kita bisa mencet struktur komplèks nggunakake campuran unik saka bubuk logam ing tingkat produksi nganti 100 bêsik saben menit.

menet

Iki dilebokake menyang penet hidrolik utawa mekanik vertikal sing disimpen ing baja alat utawa mati karbida sawise campuran bubuk sing cocog wis dicampur.JIEHUANGbisa mencet komponen kanthi nganti patang tingkat sing beda-beda saka rinci nggoleki.Gumantung saka ukuran lan syarat Kapadhetan, metode iki nggunakake tekanan 15-600MPa kanggo ngasilake bagean "ijo" sing duwe kabeh karakteristik geometris sing dibutuhake kanggo desain pungkasan.Nanging, ora ana dimensi pungkasan sing tepat utawa karakteristik mekanik ing wektu iki.Perawatan panas sakteruse, utawa "sintering," langkah ngrampungake fitur kasebut.

3

sintering logam (proses sintering ing metalurgi bubuk)

Potongan ijo dilebokake ing tungku sintering nganti tekan kekuatan pungkasan, kepadatan, lan stabilitas dimensi.Ingproses sintering, Suhu ing sangisore titik leleh komponen bubuk utama bagean kasebut digawe panas ing lingkungan sing dilindhungi kanggo nyambungake partikel bubuk logam kanthi molekuler sing nggawe bagean kasebut.Ukuran lan kekuatan titik kontak ing antarane partikel sing dikompres tuwuh kanggo nambah karakteristik teknis komponen kasebut.Kanggo nyukupi paramèter komponen pungkasan, sintering bisa nyilikake, nggedhekake, nambah konduktivitas, lan / utawa nggawe bagean luwih angel gumantung saka desain proses.Ing tungku sintering, komponen dilebokake ing conveyor sing terus-terusan lan alon-alon diangkut liwat ruang tungku kanggo ngrampungake telung tugas utama.Kanggo ngilangi pelumas sing ora dikarepake sing ditambahake ing bubuk sajrone proses pemadatan, potongan kasebut dipanasake kanthi alon.Bagian sabanjure nerusake menyang zona panas dhuwur saka tungku, ing ngendi kualitas pungkasan saka bagean kasebut ditemtokake ing suhu sing dikontrol kanthi tepat saka 1450 ° nganti 2400 °.Kanthi ati-ati ngimbangi atmosfer ing ruang tungku iki, gas tartamtu ditambahake kanggo nyuda oksida sing ana lan mungkasi oksidasi tambahan saka bagean sajrone fase panas dhuwur iki.Kanggo ngrampungake potongan utawa nyiapake proses tambahan, dheweke pungkasane ngliwati kamar pendinginan.Gumantung saka bahan sing digunakake lan ukuran komponen, kabeh siklus bisa njupuk 45 menit nganti 1,5 jam.

5
4

post-processing

Umumé, ingproduk sinteringbisa digunakake langsung.Nanging, kanggo sawetaraproduk logam sintersing mbutuhake tliti dhuwur lan atose dhuwur lan nyandhang resistance, perawatan post-sintering dibutuhake.Post-processing kalebu precision pressing, rolling, extrusion, quenching, quenching permukaan, kecemplung lenga, lan infiltrasi.

6

Proses perawatan permukaan metalurgi bubuk

Sampeyan bisa uga nemoniproduk metalurgi bubuk, Gir metalurgi bubuk sing gampang teyeng, gampang digores, lan liya-liyane, supaya bisa nambah resistensi nyandhang, tahan karat, tahan karat lan kekuatan lemes bagean metalurgi bubuk (gear).Jiehuang bakal nindakake perawatan lumahing ing bagean logam wêdakakêna, kang kanggo nggawe lumahing liyane fungsi, lan uga kanggo nggawe lumahing liyane densified.Dadi, apa proses perawatan permukaan metalurgi bubuk?

Ana limang pangolahan perawatan lumahing umum ingproses produksi metalurgi bubuk:

1. Lapisan: Lapisan lapisan bahan liyane ing permukaan bagian metalurgi bubuk sing diproses tanpa reaksi kimia;

2. Cara deformasi mekanik: Lumahing bagean metalurgi bubuk sing bakal diproses sacara mekanis cacat, utamane kanggo ngasilake stres residual compressive lan nambah Kapadhetan permukaan.

3. Perawatan panas kimia: unsur liyane kayata C lan N kasebar menyang lumahing bagean dianggep;

4. Perawatan panas lumahing: owah-owahan fase dumadi liwat owah-owahan suhu siklik, sing ngganti struktur mikro permukaan bagian sing dianggep;

5. Perawatan kimia lumahing: reaksi kimia antarane permukaan bagian metalurgi bubuk sing bakal diobati lan reaktan njaba;

7

PARTS LOGAM POWDER BERKUALITAS IKU KHUSUS KITA UNTUK MACAM-MACAM INDUSTRI.SOLUSI KITA COCOK KANGGO KABEH, KANGGO BAGIAN TRANSMISI DAYA HEAVY DUTY LAN PERALATAN MEDIS HALUS.

8
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita