Produsen bagean die casting aluminium High Pressu saka China

Kita High Pressuprodusen bagian die casting aluminiumsaka China.

Teknik produksi paling apik kanggo ngasilake bagean akeh yaiku aluminium die casting.Utamane bagean sing dimotivasi dening target rega potongan sing murah banget Kajaba iku, cetakan lan perkakas standar duwe umur 60,000 nganti 100,000 tembakan.Faktor loro iki mung nuduhake kenapa manufaktur die cast minangka pilihan sing paling apik kanggo para panuku komponen aluminium ing saindenging jagad.

Mid- kanggo jumlah volume dhuwur minangka emphasis utama sektor OEM aluminium die casting.Sawetara bahan sing kerep digunakake yaiku aluminium, seng, lan magnesium.

Minangka kita Produsèn ndhuwur sakabagean die casting ing China, nyedhiyakake konsumen luwih saka mung produk;kita uga nyedhiyani kualitas!Produk sing ngluwihi standar industri lan pelanggan diprodhuksi kanthi menehi perhatian luwih saben langkah.

Ayo ndelengbagean casting aluminiuming pabrik kita bebarengan!!!

 

DIE CASTING BODY FILTER (LUKISAN BEDAK)

die casting saka awak Filter

DIE CASTING Pompa lenga

图片6

 

DIE CASTING Pompa lenga & tutup

图片3图片4

DIE CASTING Omah

DIE CASTING Omah

 

 

DIE CASTING GEAR HOUSING

DIE CASTING GEAR HOUSINGGEAR Omah

 

 

 

DIE CASTING BEARING SEAT

kursi bantalan die casting

 

DIE CASTING LIHTING Omah

DIE CASTING LIGHTING HOUSING

 

DIE CASTING nduwèni KOMPUTER

wadhah komputer die casting

 

DIE CASTING COMBINER

DIE CASTING COMBINER

 

Ngirim panjalukan kanggo penawaran olèh yen sampeyan duwe proyek sing mbutuhake die casting.

Kanggo cetakan die casting lan bagean casting die, sampeyan bakal nampa rega murah.

 

 

 

 

 


Wektu kirim: Jul-08-2022