Produk MIM Logam Kanggo Bagian Earphone

Katrangan singkat:

OEM ODM Metal Injection Molding Kanthi Drawing

Teknologi: Metal Injection Molding.
Bobot (KG): 0,02 KG
Bahan: Stainless Steel
Werna: salaka / emas / ireng
Toleransi: 0,03 ~ 0,05 mm
Ukuran: L39.9*3.05mm


Detail Produk

Tag produk

Rincian

kahanan: Anyar Tipe: Earphone Parts
Tipe Spare Parts: Earphone Parts Video metu-inspeksi: Kasedhiya
Laporan Uji Mesin: Kasedhiya Tipe Pemasaran: Produk Biasa
Bahan: Baja tahan karat Plating: Chrome
Garansi: 1 Taun Titik sade utama: Long Service Life
Bobot (KG): 0,02 Kg Industri sing ditrapake: Toko Bahan Bangunan, Pabrik Pabrik
Bobot: 0,5 nganti 200 g warna: salaka / emas / ireng
Wangun: Customized Toleransi: 0,03 ~ 0,05 mm
Teknologi: Metal Injection Molding ukuran: L39.9*3.05mm
Layanan sawise-sales kasedhiya: Dhukungan online Sawise Layanan Garansi: Dhukungan online

Carane MIM Works

MIM minangka proses sing nggabungake cetakan injeksi plastik lan metalurgi bubuk.Nawakake kebebasan desain sing luwih gedhe lan kemampuan manufaktur kanggo ngasilake bagean sing tepat lan kompleks kanthi jumlah akeh.

Apa Pilih kita

●10 taun pengalaman manufaktur ngecor injeksi logam
●TS16949/ISO9001/ISO14001 perusahaan sertifikat
●Ketebalan 0.2mm terobosan;ngembangake luwih saka 80 proyek saben taun
● Kapadhetan sintered bisa 7.97g/m3
●Made in house PVD, sand blasting, polish, sikat

Materi Utama kanggo MIM

Baja tahan karat (SS3I6L/SS304/SS17-4PH/SS440C)

Produk MIM Logam Kanggo Bagian Earphone

Alloy Berbasis lron (Fe2Ni/Fe4Ni/Fe8Ni)

Produk MIM Logam Kanggo Bagian Earphone

Metal Injection Molding (MIM)
Fleksibilitas Desain Efektif Biaya / Ragam lan Integritas Material
Kompleksitas : ngidini kebebasan kanggo nggawe wangun rumit sing bakal dianggep biaya prohibitive dening cara liyane.
Presisi:: +0.3~ +0.toleransi 5%.
Bobot & Ukuran: 0.1 ~ 500g
Kekandelan bagean: 0.2-10 MM
Kapadhetan sintered: 98-100% kandhel
Panggunaan materi:> 98%
Volume Produksi: ngidini ewu yuta bagean, kanthi cepet lan efisien

Rampung

Jiehuang nyedhiyakake macem-macem layanan tambah nilai, kayata permukaan lan perakitan.
Umume ditindakake ing omah, saengga nyedhiyakake kontrol kualitas, pangiriman lan biaya

Perawatan lumahing

●Heat Treatment
● Penggilingan magnetik
● Plane grinding
●Pasifasi
●Electro-polish, tangan polish
●PVD
● Sand blasting
● Sikat
● Laser engraving
●Cetak sutra
● Lukisan

Mesin

● CNC ngowahi lan panggilingan.
●Centerless, ID lan OD mecah.
●Fine bolongan dilling, reaming lan burnishing.
● Precision honing.
● Thread rlling lan nglereni.
●Laser welding, nglereni lan dilling.

Tur Pabrik (2)

Sapa Kita?

Kunshan Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd

Ningbo Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd, We are ahli ing bagean logam kayata forging parts, casting parts, metal stamping parts, CNC machining parts, powder metal parts, metal injection molding (MIM) parts, plastic injection parts, sanitary valves, macem-macem produk hardware lan liya-liyane.Kita nyedhiyakake macem-macem aplikasi ing macem-macem industri - Otomotif, Industri, Elektronik lan Kedokteran.
Pabrik kami loacted ing Cidong Industrial Zone, Cixi, Ningbo City.
Saiki kita duwe 16 bêsik Injection ngecor mesin, 4 bêsik Degreasing tungku lan 6 bêsik sintering tungku.
8 insinyur, 50+ buruh, peralatan tes canggih, sistem manajemen sing sampurna lan pengalaman kerja luwih saka 10 taun ngidini kita ngladeni akeh perusahaan top ing saindenging jagad.
Teknologi MIM bisa dipancarake menyang pirang-pirang lapangan kayata elektronik konsumen, peralatan medis, suku cadang mobil, lan bagean industri liyane.
Looking nerusake kanggo tuwuh bebarengan karo sampeyan!

Kekuwatan Kita

Saiki kita dadi HUAWEI, XIAOMI, OPPO.Xiao tiancai, HP, DELL ... pemasok.

Nduwe ibukutha kadhaptar 33,5 yuta yuan lan minangka panyedhiya profesional solusi teknologi cetakan injeksi logam (MIM).Panyedhiya layanan, perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan.Teknologi kepemilikan perusahaan kasebut kalebu bahan anyar lan lapangan peralatan canggih sing saiki didhukung negara.Teknologi kasebut bisa dipancarake menyang pirang-pirang lapangan kayata elektronik konsumen, peralatan medis, suku cadang mobil, lan iND.bagean industri.

babagan

Kaluwihan Kita

Panyedhiya layanan, perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan.

Liwat luwih saka 10 taun operasi lan budidaya jero ing lapangan technical, Company wis luwih saka 50+ buruh, wis 15 baris produksi karo kapasitas produksi taunan liwat 75 yuta.Perusahaan wis lulus sistem manajemen mutu ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 lan sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan safety OHSAS18001;Inovasi teknologi perusahaan wis entuk 14 paten penemuan, 13 paten model sarana, 3 prestasi ilmiah lan teknologi, 2 produk teknologi tinggi kotamadya, lan luwih saka 30 asil riset teknologi umum utama MIM, kabeh wis entuk aplikasi industri..

1000+

Buruh

15+

Lini produksi

75 yuta

Kapasitas output taunan

30+

Asil panaliten

Apa sing kita lakoni?

Tim teknis kita duwe pengalaman 20+ taun ing ngembangake Parts Logam khusus.

Kita bakal nggarap sampeyan liwat kabeh fase pangembangan proyek - saka perencanaan kebutuhan, desain perkakas lan produksi massal, nganti FOT lan manufaktur, nganti pengiriman.Kita bisa nggawe produk logam presisi, kayata bagean mobil logam, bagean elektronik, bagean elektronik 3C, bagean medis presisi!

babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe

Kenapa Pilih Kita?

Peralatan Manufaktur Hi-Tech

Peralatan manufaktur inti kita diimpor langsung saka Jerman.

Peralatan Manufaktur Hi-Tech (2)
Peralatan Manufaktur Hi-Tech (1)

Kekuwatan R&D sing kuwat

Kita duwe 15 insinyur ing pusat R&D, kabeh iku dokter utawa profesor saka Universitas Sains lan Teknologi China.

babagan awake dhewe

Jaminan Mutu

Kontrol Kualitas sing ketat, inspeksi produk sing ketat sawise produksi massal

4

OEM & ODM Ditampa

Supplier bagean logam siji-mandeg ing China

5
6

Sugeng rawuh ing kerjasama

Yen sampeyan duwe pitakon kanggo penawaran, hubungi kita kanthi bebas.

mitra

Ing 2017, kita ngirim dep bisnis internasional.ing Ningbo, – Ningbo Jiehuang Chiyang Electric Tech Co., Ltd.kanggo menehi hasil karo kabeh bisnis internasional kita. Klompok kita wis dipilih minangka supplier preferred dening persil saka perusahaan kondhang kanggo produk logam adat karo rega competitive, kinerja stabil lan teknologi dhuwur.We tulus pengin dadi partner bisnis apik kanggo a dangu ing Cina.Yen sampeyan duwe pitakon kanggo penawaran, hubungi kita kanthi bebas.bagean logam OEM Panjenengan olèh.Tim dodolan sing efisien lan grapyak bakal tansah menehi penawaran kutipan sing kompetitif lan respon cepet kanggo kabeh pitakon sampeyan.

Muga-muga dadi pilihan pisanan mitra MIM!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita