Metal Injection Molding Medical Surgical nangani bagean

Katrangan singkat:

OEM ODM Metal Injection Molding Kanthi Drawing

Plating: Electroplate, PVD, Sandblasting, Painting, Polishing, Laser Engraving etc.
Sertifikasi: Kabeh produk SGS, CTI lan RoHs disetujoni, Kabeh materi REACH disetujoni.
Teknologi: Powder Injection Molding (PIM)
Bahan: Stainless steel PIM-17-4PH
Aplikasi: Piranti medis
Toleransi: ± 0.03mm


Detail Produk

Tag produk

Rincian

Panggonan Asal: Ningbo China kahanan: Anyar
Tipe: bagian hardware mekanik Tipe Spare Parts: bagian hardware mekanik
Bahan: Baja tahan karat Plating: Chrome
Garansi: 1 Taun Titik sade utama: Akurasi dhuwur
Bobot (KG): 0,01 KG Industri sing ditrapake: Bengkel Mesin, Pabrik Pabrik
Bobot: 0,5 nganti 100 g warna: baja tahan karat
Wangun: Customed Toleransi: 0,03 ~ 0,05 mm
Teknologi: Metal Injection Molding Layanan sawise-sales kasedhiya: Dhukungan online
Sawise Layanan Garansi: Dhukungan online

Kaluwihan saka teknologi MIM

Minangka teknologi mbentuk net cedhak kanggo Manufaktur bagean tliti kualitas dhuwur, teknologi MIM nawakake kaluwihan sing metallurgy bubuk conventional, mesin lan tliti casting cara ora bisa cocog.
Kerumitan wangun telung dimensi sing bisa dibandhingake karo cetakan injeksi plastik
Akurasi dhuwur (± 0,3% nganti ± 0,1%), umume tanpa mesin sakteruse;
Kapadhetan relatif dhuwur (≥95%);
Rampung permukaan sing apik, 32 ms utawa luwih apik;
Sifat mekanik sing dhuwur kayata kekuatan, kekerasan lan elongasi, resistensi nyandhang sing apik, tahan lemes lan organisasi homogen;
Pilihan saka wesi sing akeh ngidini nggawe bagean kanthi sifat khusus sing ora bisa diprodhuksi dening teknologi liyane;
Sifat mekanik sing apik, dibandhingake karo tempa bahan sing padha;
Tingkat otomatisasi produksi sing dhuwur, proses sing sederhana, kualitas sing konsisten lan produksi massal sing terus-terusan;
Kauntungan biaya * kompetitif, biasane luwih saka 20% tabungan lan wektu pangiriman sing cendhak;
Non-polusi, proses produksi resik

Karakteristik produk MIM.

1, jurusan dhuwure kamardikan saka bagean geometri, siji wektu mbentuk produksi bagean logam Komplek;

2, produk MIM duwe Kapadhetan seragam, Rampung apik, roughness lumahing bisa tekan Ra 0,80 ~ 1,6μm, sawetara bobot saka 0,1 ~ 200g, akurasi dhuwur dimensi (± 0,1% ~ ± 0,3%), umume ora Processing sakteruse;

3, sawetara saka sudhut bahan ditrapake, wilayah aplikasi sudhut, tingkat pemanfaatan dhuwur saka bahan mentahan, jurusan dhuwure automation produksi, tata cara prasaja, produksi massal terus bisa ngrambah;

4, kualitas produk stabil, kinerja dipercaya, Kapadhetan relatif produk bisa tekan 95% kanggo 99%, bisa carburized, quenched, tempered lan perawatan panas liyane.Produk kasebut nduweni sifat mekanik sing dhuwur kayata kekuatan, kekerasan lan elongasi, resistensi nyandhang sing apik, tahan lemes lan organisasi seragam;

Dipercaya manawa pangembangan teknologi MIM bakal nyebabake revolusi ing teknologi mbentuk lan ngolah bagean, lan dikenal minangka "teknologi paling panas kanggo mbentuk bagean ing abad kaping 21".

Tur Pabrik (2)

Sapa Kita?

Kunshan Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd

Ningbo Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd, We are ahli ing bagean logam kayata forging parts, casting parts, metal stamping parts, CNC machining parts, powder metal parts, metal injection molding (MIM) parts, plastic injection parts, sanitary valves, macem-macem produk hardware lan liya-liyane.Kita nyedhiyakake macem-macem aplikasi ing macem-macem industri - Otomotif, Industri, Elektronik lan Kedokteran.
Pabrik kami loacted ing Cidong Industrial Zone, Cixi, Ningbo City.
Saiki kita duwe 16 bêsik Injection ngecor mesin, 4 bêsik Degreasing tungku lan 6 bêsik sintering tungku.
8 insinyur, 50+ buruh, peralatan tes canggih, sistem manajemen sing sampurna lan pengalaman kerja luwih saka 10 taun ngidini kita ngladeni akeh perusahaan top ing saindenging jagad.
Teknologi MIM bisa dipancarake menyang pirang-pirang lapangan kayata elektronik konsumen, peralatan medis, suku cadang mobil, lan bagean industri liyane.
Looking nerusake kanggo tuwuh bebarengan karo sampeyan!

Kekuwatan Kita

Saiki kita dadi HUAWEI, XIAOMI, OPPO.Xiao tiancai, HP, DELL ... pemasok.

Nduwe ibukutha kadhaptar 33,5 yuta yuan lan minangka panyedhiya profesional solusi teknologi cetakan injeksi logam (MIM).Panyedhiya layanan, perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan.Teknologi kepemilikan perusahaan kasebut kalebu bahan anyar lan lapangan peralatan canggih sing saiki didhukung negara.Teknologi kasebut bisa dipancarake menyang pirang-pirang lapangan kayata elektronik konsumen, peralatan medis, suku cadang mobil, lan iND.bagean industri.

babagan

Kaluwihan Kita

Panyedhiya layanan, perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan.

Liwat luwih saka 10 taun operasi lan budidaya jero ing lapangan technical, Company wis luwih saka 50+ buruh, wis 15 baris produksi karo kapasitas produksi taunan liwat 75 yuta.Perusahaan wis lulus sistem manajemen mutu ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 lan sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan safety OHSAS18001;Inovasi teknologi perusahaan wis entuk 14 paten penemuan, 13 paten model sarana, 3 prestasi ilmiah lan teknologi, 2 produk teknologi tinggi kotamadya, lan luwih saka 30 asil riset teknologi umum utama MIM, kabeh wis entuk aplikasi industri..

1000+

Buruh

15+

Lini produksi

75 yuta

Kapasitas output taunan

30+

Asil panaliten

Apa sing kita lakoni?

Tim teknis kita duwe pengalaman 20+ taun ing ngembangake Parts Logam khusus.

Kita bakal nggarap sampeyan liwat kabeh fase pangembangan proyek - saka perencanaan kebutuhan, desain perkakas lan produksi massal, nganti FOT lan manufaktur, nganti pengiriman.Kita bisa nggawe produk logam presisi, kayata bagean mobil logam, bagean elektronik, bagean elektronik 3C, bagean medis presisi!

babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe

Kenapa Pilih Kita?

Peralatan Manufaktur Hi-Tech

Peralatan manufaktur inti kita diimpor langsung saka Jerman.

Peralatan Manufaktur Hi-Tech (2)
Peralatan Manufaktur Hi-Tech (1)

Kekuwatan R&D sing kuwat

Kita duwe 15 insinyur ing pusat R&D, kabeh iku dokter utawa profesor saka Universitas Sains lan Teknologi China.

babagan awake dhewe

Jaminan Mutu

Kontrol Kualitas sing ketat, inspeksi produk sing ketat sawise produksi massal

4

OEM & ODM Ditampa

Supplier bagean logam siji-mandeg ing China

5
6

Sugeng rawuh ing kerjasama

Yen sampeyan duwe pitakon kanggo penawaran, hubungi kita kanthi bebas.

mitra

Ing 2017, kita ngirim dep bisnis internasional.ing Ningbo, – Ningbo Jiehuang Chiyang Electric Tech Co., Ltd.kanggo menehi hasil karo kabeh business.Our bisnis internasional kita wis dipilih minangka supplier preferred dening persil saka perusahaan kondhang kanggo produk logam adat karo rega competitive, kinerja stabil lan teknologi dhuwur.We tulus pengin dadi partner bisnis apik kanggo a dangu ing Cina.Yen sampeyan duwe pitakon kanggo penawaran, hubungi kita kanthi bebas.bagean logam OEM Panjenengan olèh.Tim dodolan sing efisien lan grapyak bakal tansah menehi penawaran kutipan sing kompetitif lan respon cepet kanggo kabeh pitakon sampeyan.

Muga-muga dadi pilihan pisanan mitra MIM!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita