Braket Ortodontik Gigi Medis dening MIM

Katrangan singkat:

Tipe: Bahan Kesehatan Gigi
Bahan: Logam, baja tahan karat 17-4ph
Nama Produk: Bracket Ortodontik
Warna: Silver
Ukuran: Mini/standar
Packing: Customed
Slot:: 0.022 / 0.018


Detail Produk

Tag produk

Rincian

Panggonan Asal: Ningbo, China Nomer Model: Mini / Standar
Sumber Daya: ora ana Garansi: 3 taun
Layanan sawise-sale: Dhukungan teknis online Bahan: Logam, Baja tahan karat 316L
Urip beting: 1 taun Sertifikasi Mutu: ce
Klasifikasi instrumen: Kelas I Standar safety: ora ana
Jeneng produk: Kurung Metalicos Ortodoncia warna: salaka
ukuran: Mini / standar Packing: Customed
Slot: 0.022/0.018 Pancing: 3 pancing;345 pancing;ora pancing
Babagan: Edgewise/roth/mbt Tipe: Materi Kesehatan Gigi

Medical Scalpel Miturut Metal Injection Molding Proses MIM

papat kauntungan gedhe

1. PRESISI
Teknologi MIM cetakan injeksi logam njamin akurasi produk kanthi toleransi plus-minus 0.03 ~ 0.05mm.

2. KUALITAS SANGAT
Materi sing mumpuni
Wangun sing ramping ndadekake pasien nyaman kanggo nyandhang lan gampang diresiki.Lembar tutup self-ligating luwih kuat lan kurang deformable.

3. INDIVIDU N
Sudut krenjang dirancang adhedhasar kondisi saben pasien.Lan kondisi ortodontik saben untu bakal dirancang dening komputer.

4. DESIGN sing dioptimalake
NYAMAN LAN GAMPANG OP ERATE

Dibandhingake karo teknologi ortodontik tradisional, krenjang ngunci poto duwe piranti pamblokiran tambahan, kang ngilangake naleni kabel baja utawa karet kanggo kabel baja orthodontic, ngurangi gesekan antarane kawat baja lan krenjang nemen, lan èfèktif shortening wektu perawatan.

Medical Scalpel Miturut Metal Injection Molding Proses MIM

Pelanggan kita

mitra

Ndhaptar ibukutha 33,5 yuta yuan lan minangka panyedhiya profesionalngecor injeksi logamsolusi teknologi (MIM).Panyedhiya layanan, perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan.Teknologi kepemilikan perusahaan kasebut kalebu bahan anyar lan lapangan peralatan canggih sing saiki didhukung negara.Teknologi kasebut bisa dipancarake menyang pirang-pirang lapangan kayata elektronik konsumen, peralatan medis, suku cadang mobil, lan iND.bagean industri.

Liwat luwih saka 10 taun operasi lan budidaya jero ing lapangan technical, Company wis luwih saka 50+ buruh, wis 15 baris produksi karo kapasitas produksi taunan liwat 75 yuta.Perusahaan wis lulus sistem manajemen mutu ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 lan sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan safety OHSAS18001;Inovasi teknologi perusahaan wis entuk 14 paten penemuan, 13 paten model sarana, 3 prestasi ilmiah lan teknologi, 2 produk teknologi tinggi kotamadya, lan luwih saka 30 asil riset teknologi umum utama MIM, kabeh wis entuk aplikasi industri.

 

Apa Pilih Kita

Peralatan Manufaktur Hi-Tech

Peralatan manufaktur inti kita diimpor langsung saka Jerman.

12

 

OEM & ODM Ditampa

Supplier bagean logam siji-mandeg ing China

5

6

 

Jaminan Mutu

Kontrol Kualitas sing ketat, inspeksi produk sing ketat sawise produksi massal

3

4

 

 

Kekuwatan R&D sing kuwat

Kita duwe 15 insinyur ing pusat R&D, kabeh iku dokter utawa profesor saka Universitas Sains lan Teknologi China.

babagan awake dhewe


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita