Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa bedane FIRST-MIM karo supplier liyane?

Profesi lan linuwih.
Kaluwihan kita yaiku macem-macem teknologi sing kasedhiya, jaminan kualitas sing kuwat, lan apik ing manajemen proyek & rantai pasokan.

Apa ana biaya kanggo layanan FIRST-MIM?

Ora ana biaya tambahan ing ndhuwur produk lan rega perkakas kajaba layanan pihak katelu.

Apa aku bisa ngunjungi supplier dhewe?

Ya, sampeyan bisa hubungi kita ing advance kanggo wektu riko.

Kepiye cara ngatasi masalah kualitas?

a.Kanthi mitra kita nindakake APQP ing tahap awal ing saben proyek.

b.Pabrik kita kudu ngerti keprihatinan kualitas saka pelanggan lan ngetrapake syarat kualitas produk & proses.

c.Profesional kualitas sing nindakake inspeksi patroli ing pabrik kita.Kita nindakake inspeksi pungkasan sadurunge barang dikemas.

d.Kita duwe inspektur pihak katelu sing nindakake pemeriksaan audit pungkasan babagan barang sing dikemas sadurunge dikirim saka China.

Apa sampeyan bisa tanggung jawab kanggo aku?

Mesthi, aku seneng mbantu sampeyan!Nanging aku mung tanggung jawab kanggo produkku.
Mangga wenehi laporan tes, yen salah kita, pancen bisa menehi ganti rugi kanggo sampeyan, kancaku!

Apa sampeyan seneng ngladeni klien mung kanthi pesenan cilik?

Kita seneng tuwuh bebarengan karo kabeh klien apa wae sing gedhe utawa cilik.
Sampeyan bakal dadi luwih gedhe lan luwih gedhe karo kita.