kendaraan listrik -produk tekanan die casting

Aluminium die casting mbantu pangembangan Kendaraan Listrik

Kanthi pangembangan ekonomi global, panjaluk casting die presisi ing pirang-pirang lapangan kayata kendaraan listrik (kendaraan energi anyar), peralatan komunikasi, produk 3C lan peralatan rumah tangga terus saya tambah.Kanthi nambah peralatan die casting lan teknologi proses, proses casting die alloy aluminium ngganti proses casting logam ferrous asli, mromosiaken dikarepake pembangunan entheng saka kendaraan listrik.

A ddikembangake laneefektifaluminumdie castingprocesssnyukupielektrikvehicles'lbobot enthengdemands.

Sing entheng sakaelektrikvehiclesyaiku kanggo nyukupi kekuatan lan kinerja safety kendaraan energi anyar, kanggo nyuda bobot kerb kendaraan energi anyar, kanggo nambah kekuwatanelektrikvehicles, lan kanggo ngurangi konsumsi bahan bakar lan exhaust sabisa.polusi.Kanggo entheng sakaelektrikvehicles, macem-macem bagean saka struktur awak duwe tingkat kontribusi beda.Antarane macem-macem bahan entheng, bahan campuran aluminium entheng, gampang dibentuk lan gampang didaur ulang, lan duwe kaluwihan komprehensif sing luwih penting babagan kapadhetan, kinerja, biaya, lan kemampuan mesin.Dibandhingake karo macem-macem wesi logam lan serat karbon, Bisa nyuda bobot kendaraan lan beban mesin, nambah kinerja nyopir lan stabilitas kendaraan, supaya luwih nyaman lan aman, lan saya dadi bahan entheng kanggo kendaraan energi anyar karo liyane. teknologi biaya-efektif lan diwasa.Utamane, kendaraan energi anyar saiki ngadhepi pengulangan teknologi lan dandan terus-terusan saka kapasitas produksi, lan solusi casting paduan aluminium JIEHUANG nuduhake kaluwihan lengkap sing luar biasa!

JIEHUANG wis terus-terusan ngrambah terobosan anyar lan pembangunan anyar ing riset lan pangembangan bahan alloy aluminium anyar lan peralatan die-casting gedhe-ukuran.Kita wis nyebarake mesin die-casting alloy aluminium gedhe-tonnage, lan teknologi die-casting alloy aluminium terpadu wis dadi luwih diwasa.Bagean struktural otomotif paduan nyedhiyakake teknologi proses lan peralatan sing luwih aman lan dipercaya kanggo desain entheng lan produksi kendaraan energi anyar.Nalika wong mbayar manungsa waé liyane lan liyane kanggo nyimpen energi mobil lan pangayoman lingkungan, lan dikarepake tuku kanggo kendaraan energi anyar terus kanggo nambah, kaluwihan pinunjul saka aluminium alloy die castings ing mobil entheng luwih kondusif kanggo pangembangan industri mobil energi anyar. .Wutah dhuwur sing terus-terusan uga ningkatake pangembangan industri die casting aluminium.

gambar1
gambar2
gambar3

AutomotifDie CastingProduk

--Multiple pengalaman kanggo sistem prabédan ingelektrikvehicles

gambar4

Efisiensi produksi sing ekstrem lan kualitas produk sing paling dhuwur penting kanggo sektor otomotif lan kendaraan off-road.Katrampilan teknologi lan kapabilitas layanan lengkap JIEHUANG nyedhiyakake solusi die casting sing unggul kanggo ngatasi masalah kasebut.

Ing die casting, milih paduan sing tepat minangka langkah pisanan kanggo njamin kualitas produk.

JIEHUANG nggunakake rong kulawarga wesi nalika casting, aluminium die casting lan seng die casting, kang njamin sukses program kendaraan automotive utawa mati-dalan.Pilihan sing paling optimal saka materi die casting kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan bakal gumantung ing macem-macem faktor, kalebu kualitas mekanik, geometri, toleransi, umur die, finish pungkasan, lan biaya.

--- HighPressureDie CastingMotor

gambar5
gambar6

--- Bagian Inverter

gambar7
gambar8

--- BMSingElektrikVehicle

gambar 9
gambar10

Sistem Transmisi

---AotomatisGkupingShift

gambar11
gambar12
gambar13

---RkupingAxle

gambar14
gambar15
gambar16

---TranferCase

gambar17
gambar18
gambar19

---ValveBody

gambar20
gambar21
gambar22

---Konverter Torsi

gambar23

Sistem Sepur Daya

---Sistem filtrasi

gambar24
gambar25

---Turbo Housing

gambar26
gambar27

---Pompa Minyak Kab

gambar28
gambar29

setir

---Steering Housing

gambar30

---Gear Housing & Cover

gambar31

---Papan dhasar

gambar32
gambar33

Multiple pengalaman sistem prabédan 

---aksesoris drive

sdcvd

---Dispensing Frame

gambar35
gambar36

---Omah ETC&EGR

gambar37
gambar38

Sistem rem

gambar39
gambar40

Kompresor Udara

gambar41
gambar42

Kamar Udara

gambar43
gambar44

Kanggo Masa Depan

Tingkat seng nembus bagean casting aluminium die kanggo kendaraan listrik energi anyar terus nambah, lan macem-macem bagean cilik (kayata motor wiper, sistem AC, lan sapiturute) lan sistem telung-listrik sing pisanan diganti.Salajengipun, panggantos entheng saka sistem kontrol chassis wis mboko sithik wiwit (kayata subframes, bagean setir, etc.), Nanging kabeh padha klempakan ing bagean cilik lan medium.Saiki, sawetara model wis wiwit nggunakake pigura lan sasis paduan aluminium, kayata Model Y lan Weilai.

 

Perkiraan kasar babagan pasar aloi aluminium mobil penumpang.Liwat data saka macem-macem pihak, kita wis ngukur yen konsumsi aluminium sepedha ing 2020 bakal 139kg, sing samesthine bakal nambah dadi 250kg ing 2025, lan terus munggah kanggo 350kg ing 2030. Miturut asumsi iki, aluminium mobil penumpang. pasar alloy kira-kira dadi 136 milyar yuan ing 2025, lan CAGR limang taun bakal tekan 17%, kang tingkat seng nembus sasis bakal nambah kanggo 25%.

Ora kaya struktur baja, wesi aluminium duwe kesulitan teknis tartamtu nalika ngelas, lan cara lan biaya welding beda-beda.Rega unit titik welding struktur baja kira-kira 0,5 yuan, nalika paduan aluminium kira-kira 1,0 yuan, lan splicing awak luwih angel.Ing kasus iki, die-casting terpadu bisa ngatasi kesulitan biaya lan proses kanthi apik.

Data Tesla nuduhake yen Model Y nggunakake panel mburi terpadu, sing bisa nyuda biaya nganti 20%, nyepetake produksi saka jam 2 nganti 90 detik, nyuda jumlah ruang sing dibutuhake kanggo produksi nganti 30%, lan nyuda kabutuhan tenaga kerja trampil. kanthi 90%.Kanggo awak mobil, bobot kabeh kendaraan uga dikurangi kira-kira 10%, nyebabake paningkatan jarak jelajah sekitar 14%.

Kita duwe pengalaman luwih akeh ing bagean struktural skala gedhe, lan teknologi kita luwih raket karo die-casting terpadu awak.Ing wektu sing padha, kita uga duwe keunggulan sing jelas babagan kemajuan pesenan lan kerjasama pelanggan.

Isi formulir ing kaca iki kanggo sesambungan karo kita saiki!

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita