Die Casting Solotion

TEKANAN DIE CASTING CHINA

dsvf

JIEHUANG seneng nawakake layanan teknik sing paling apik,low MOQ miwiti saka 1000 pcs,saka prodhuksi dhuwur-mburialuminium die castinglanseng die castingkanggo perakitan lan pagawean rampung.Peralatan modern, prosedur, lan tim sing mumpuni ndhukung apa sing kita lakoni.Kita wis setya nggawe bagean sing luwih apik, lan ing dalan, kita wis nulungi industri sing ora kaetung kanggo nemokake nilai lan kinerja.

APA KITA LAKUKAN?

Ing JIEHUANG, aluminium die casting minangka inti saka apa sing kita lakoni.JIEHUANG die casting konektor omah nduweni pengalaman luwih saka 15 taun, lan duwe tim desain dhewe kanggo alat lan fasilitas nggawe cetakan..We nggawe lan nggawe bagean unik sing digawe khusus kanggo proyek pelanggan.We nyedhiyani pelanggan saka kabeh industri karo produk kualitas lan layanan die casting Versatile liwat cara Highly efektif kita, Contone, peralatan komunikasi, kendaraan energi anyar, lapangan medical, landie casting ing industri otomotifkabeh kerep nggunakake bagean die casting tekanan bespoke kita.

Mobil lan kendaraan rekreasi: Tim kita mrodhuksi komponen sing terus bisnis mlaku saben dina, saka chassis kanggo counter gunung.

Peralatan medis:Bagean sing tepat lan akurat dibutuhake kanggo peralatan medis.Panjaluk kasebut bisa diisi kanthi cepet kanthi potongan die cast.

Telekomunikasi lan cahyaiku loro bisnis sing gumantung ing enclosures electrical kanggo sumber pribadi perlu kanggo weatherproofing macem-macem lingkungan.Kanggo aplikasi apa wae, kita nggawe lampiran khusus.

Senjata api:Akurasi dhuwur lan bagean sing bisa dipercaya dibutuhake kanggo senjata api.Iki komponen wigati sing ajeg diprodhuksi deningprodusen die castingJIEHUANG kanggo digunakake dening militer, industri, lan penegak hukum.

Peralatan industri:JIEHUANG uga ngasilake macem-macem omah, pompa, lan kompresor udara khusus kanggo peralatan industri.

cdss

Die Casting Molds

pabrik China siji-mandeg kanggo desain lan produksi alat die casting.

dsfdv

Kendaraan Listrik Aluminium Die Casting

Kanggo nyuda bobot lan nambah umur baterei kendaraan listrik energi anyar, ana panjaluk gedhe kanggo wesi aluminium.

csvfd

Perawatan lumahing

Ing perawatan lumahing seng-aluminium alloy die castings: wêdakakêna uyuh, baking Paint, perawatan passivation, anodizing, polishing, electroplating, wêdakakêna uyuh, elektroforesis, wedhi blasting, dijupuk blasting, etc.

KENAPA KITA

JIEHUANG minangka produsen trampilaluminium die casting ing China, lan salah siji saka kaluwihan iku kemampuan kanggo gawé selaras, seng tepat die casting bagean die casting lan produk aluminium casting.

Tim kerja sing trampil lan dilatih kanthi apik ing lingkungan manajemen sing apik.

Tanggepan cepet lan dhukungan kanggo pitakon apa wae.

Luwih saka 15 taun pengalaman manufaktur profesional kanggo njamin kualitas produk sampeyan.

Kapasitas produksi gedhe lan kuwat kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Lingkungan standar kualitas lan higienis.

Kita duwe proses kontrol kualitas sing ketat banget.

Layanan sawise dodolan apik.

Lulus ISO 9001 lan menehi sertifikasi SGS / RoHS yen perlu.

WELCOME WORK WITH US CHINA DIE CASTING,YEN NDUWE INQUIRY, WELCOME PARAMETER ING ngisor iki.

1, Bahan: Aluminium lan Paduan Seng

2. Gambar: Gambar 2D lan 3D bisa ditampa.

3, Sertifikat: SGS, ROHS, IATF16949, etc

4, Wektu pangiriman: 30-45 dina kanggo cetakan, 20-30 dina kanggo manufaktur massa lan

5, Mol:Desain lan produksi alat internal

6, perawatan lumahing: nikel plating lan sandblasting kuwi, etc.

7, UJI:00% pengawasan sadurunge pangiriman.

EXW, FOB, CIF, lan CFR iku kabeh pilihan.

Kaluwihan saka aluminium alloy die casting lan zinc alloy die casting

1. Aluminium die castings duwe akurasi dimensi dhuwur lan kualitas lumahing apik.Nduweni kekasaran permukaan sing luwih apik lan kurang retak termal, lan nduweni interchangeability apik.

2. Proses casting die nduweni fluiditas sing apik lan bisa ngasilake macem-macem casting die sing angel kanthi bentuk kompleks, garis sing jelas, rongga jero lan tembok sing tipis.

3. die casting produk minangka kekuatan dhuwur lan atose.

4. meksa die casting Tingkat pemanfaatan materi dhuwur, cocok kanggo produksi massal.

5. meksa die casting produk konduktivitas listrik lan termal apik, ukuran die casting akurat, ngurangi mesin counter-nawakake lan nyimpen biaya produk.

Pangarep-arep bisa karo sampeyan

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita