LAYANAN CUSTOM

Pilih kita, Pilih Simple

bagean logam siji-mandeg Panjenengan, Mitra dipercaya saka perusahaan donya-kesuwur

DIE CASTING

die-casting-parts3-removebg-preview

Die casting proses nggunakake mesin, jamur lan alloy lan telung unsur liyane, meksa, kacepetan lan wektu proses ndadekake.Digunakake kanggo kerja panas logam, anane tekanan minangka ciri utama proses casting die sing beda karo cara casting liyane.Casting tekanan minangka cara casting khusus kanthi cepet kanthi kurang nglereni ing teknologi pangolahan logam modern

MIM

BAGIAN MIM

Metal Injection Molding (MIM) minangka jinis anyar saka metalurgi bubuk cedhak teknologi Molding net sing dikembangake saka industri Molding Injeksi plastik. Teknologi Molding Injeksi plastik bisa ngasilake kabeh jinis produk wangun kompleks kanthi rega murah, nanging kekuwatan produk plastik ora dhuwur.Bubuk logam utawa keramik bisa ditambahake ing plastik kanggo entuk produk kanthi kekuatan dhuwur lan tahan nyandhang sing apik.

PM

pm-parts1-removebg-preview

Metalurgi bubuk minangka proses nggawe bubuk logam lan nggunakake bubuk logam utawa campuran (utawa campuran bubuk logam lan bubuk non-logam) minangka bahan mentah, liwat mbentuk lan sintering kanggo entuk produk bagian logam.

csdfv

Besi/Stainless steel/
Paduan aluminium/seng

cghfgb

kita bisa kurban kabeh moldings

cdv

Printing 3D kanggo conto
Luwih cepet lan luwih murah

fsddsv

Seng plating/Chrome plating/
PVD / Blackening / Anodizing

TENTANG JH TECH

Ningbo Jiehuang Electronic Technology Co., Ltd. pemasok komponen logam siji-mandeg terkemuka ing China, Tim kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing ngembangake Parts Logam khusus.kayata bagean tempa, bagean casting, bagean stamping logam, bagean mesin CNC, bubuk bagean logam, bagean ngecor injeksi logam (MIM), bagean injeksi plastik, katup sanitasi, macem-macem produk hardware lan ing.Kita nyedhiyakake macem-macem aplikasi ing macem-macem industri - Otomotif, Industri, Elektronik lan Kedokteran.

Kasus Sukses

Custom Samsung

Pelanggan BMW

Pelanggan Honda

Pelanggan Jabra

Pelanggan: Bull Group
Jeneng bagean: Smart Electronic Door Lock (Lukisan)
Bobot: 0,45 kg
Bahan: ADC 12
Volume taunan: 800.000sets
DCM: 280T

Pelanggan: Pierburg
Jeneng bagean: Pompa Minyak.
Bobot: 1.22kg
Bahan: ADC 12
Volume taunan: .80.000pcs
DCM: 350T

Pelanggan: Parker USA
Jeneng bagean: Badan Filter (lukisan bubuk)
Bobot: 0.3kg
Bahan: ADC 12
Volume taunan: 80.000 pcs
DCM: 350T

Pelanggan: Zhongxing/Huawei
Jeneng bagean: Combiner
Bobot: 2.19kg
Bahan: ADC 12
Volume taunan: 60.000 pcs
DCM: 500T

Staff technical kita duwe kawruh ekstensif ing nggawe Metal Parts.Kita bakal kolaborasi karo sampeyan sajrone saben tahap pangembangan proyek, kalebu pengumpulan syarat, desain lan konstruksi alat, FOT lan manufaktur, pengiriman, lan logistik.

Dhukungan Teknik:
- Dhukungan kanggo teknik mesin kalebu,
- desain lan reverse engineering
- kontrol produksi & proses
- dandan kualitas
- pilihan materi
-testing

10+ taun pengalaman industri

Area bengkel 20.000+ meter persegi

Kutipan luwih cepet lan laporan DMF

50+ insinyur berpengalaman

ISO 9001/IATF 16949

Kerjasama jero perusahaan-perusahaan sing misuwur ing donya

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita