Hubungi Kita

Ningbo Jiehuang Electronic Technology Co., Ltd.

Pabrik Tambah

Pabrik Kami Loacted Ing Zona Industri Cidong, Cixi, Ningbo City.

Kantor Tambah

A5-501, 218 Qingyi Road, High-Tech Zone, Ningbo City, 315000
Zhejiang, China

Telpon / Whatsapp

+86 13605745108

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita