Babagan awake dhewe

Tur Pabrik (2)

Sapa Kita?

Ningbo Jiehuang Electronic Technology Co., Ltd.

NINGBO JIEHUANG CHIYANG Electronic Tech Co., .We ahli ing bagean logam kayata forging parts, casting parts, metal stamping parts, CNC machining parts, powder metal parts, metal injection molding (MIM) parts, plastic injection parts, sanitary valves, macem-macem produk hardware lan liya-liyane.Kita nyedhiyakake macem-macem aplikasi ing macem-macem industri - Otomotif, Industri, Elektronik lan Kedokteran.
Saiki kita duwe 16 bêsik Injection ngecor mesin, 4 bêsik Degreasing tungku lan 6 bêsik sintering tungku.
20+ insinyur, 220+ buruh, peralatan uji coba canggih, sistem manajemen sing sampurna lan pengalaman kerja luwih saka 15+ taun ngidini kita ngladeni akeh perusahaan top ing saindenging jagad.
Teknologi MIM bisa dipancarake menyang pirang-pirang lapangan kayata elektronik konsumen, peralatan medis, suku cadang mobil, lan bagean industri liyane.
Looking nerusake kanggo tuwuh bebarengan karo sampeyan!

Kekuwatan Kita

Saiki kita dadi HUAWEI, XIAOMI, OPPO.Xiao tiancai, HP, DELL, LENOVO, NTN ... pemasok.

Wis ibukutha kadhaptar saka 33,5 yuta yuan lan siji mandeg Metal Parts Solution Provider.We iku perusahaan teknologi-oriented afiliasi kanggo JIEHUANG Group, lan melu ing R&D, produksi lan Advertisement saka konektor, kita duwe produk metallurgy bubuk lan logam. produk cetakan injeksi lan produk Die casting (Alumimin lan Znic Alloy), 3 pabrik, Produk kita utamane ditrapake ing sektor 3C (Komputer, Komunikasi, Elektronika Konsumen), Suku Cadang Mobil, lan bagean Industri.

babagan awake dhewe

Kaluwihan Kita

Panyedhiya layanan, perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan.

Liwat luwih saka 15 taun operasi lan budidaya jero ing lapangan technical, Company wis luwih saka 220+ buruh, wis 35+ jalur produksi karo kapasitas produksi taunan liwat 75 yuta.Perusahaan wis lulus sistem manajemen mutu ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 lan sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan safety OHSAS18001;Inovasi teknologi perusahaan wis entuk 14 paten penemuan, 13 paten model sarana, 3 prestasi ilmiah lan teknologi, 2 produk teknologi tinggi kotamadya, lan luwih saka 30 asil riset teknologi umum utama MIM, kabeh wis entuk aplikasi industri..

220+

Buruh

35+

Lini produksi

20+

insinyur R&D

28000+

fasilitas meter persegi

Apa sing kita lakoni?

Tim teknis kita duwe pengalaman 20+ taun ing ngembangake Parts Logam khusus.

Kita bakal nggarap sampeyan liwat kabeh fase pangembangan proyek - saka perencanaan kebutuhan, desain perkakas lan produksi massal, nganti FOT lan manufaktur, nganti pengiriman.Kita bisa nggawe produk logam presisi, kayata bagean mobil logam, bagean elektronik, bagean elektronik 3C, bagean medis presisi!

babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe

Sugeng rawuh ing kerjasama

Yen sampeyan duwe pitakon kanggo penawaran, hubungi kita kanthi bebas.

Ing 2015, kita ngirim dep bisnis internasional.ing Ningbo, – Ningbo Jiehuang Chiyang Electric Tech Co., Ltd.kanggo menehi hasil karo kabeh business.Our bisnis internasional kita wis dipilih minangka supplier preferred dening persil saka perusahaan kondhang kanggo produk logam adat karo rega competitive, kinerja stabil lan teknologi dhuwur.We tulus pengin dadi partner bisnis apik kanggo a dangu ing Cina.Yen sampeyan duwe pitakon kanggo penawaran, hubungi kita kanthi bebas.bagean logam OEM Panjenengan olèh.Tim dodolan sing efisien lan grapyak bakal tansah menehi penawaran kutipan sing kompetitif lan respon cepet kanggo kabeh pitakon sampeyan.

Pangarep-arep sabanjure sampeyan!