BABAGAN AWAKE DHEWE

NINGBO JIEHUANG CHIYANG Technology Tech Co., Ltd. is a leading one stopbagean logampanyedhiya solusi ing China.Tim kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing ngembangake bagean logam khususmanufaktur logam bubuklanbagean ngecor injeksi logamlanProduk die casting(Alumimin diecasting lan Znic Alloy die casting) Produk kita utamane ditrapake ing sektor 3C (Komputer, Komunikasi, Elektronik Konsumen).bagean Auto, lan bagean industri.Kita bakal bisa karo sampeyan liwat kabeh fase pembangunan project - saka planning requirement, desain perkakas lan mbangun, kanggoFOT lan manufaktur, liwat kanggo shipping lan logistics.Hoping dadi pilihan pisanan!

  • 200+ Karyawan
  • 20+ R&D
  • 30+ karyawan QC
  • 8+ ahli
  • 28000+ fasilitas meter persegi
  • Kanthi sintering ing suhu dhuwur, awak keropos cetakan sing tetep sawise debinding, saiki dikenal minangka bagéan coklat, squeezed menyang komponèn karo kualitas geometris lan mechanical pungkasan.
  • promosi02
  • Layanan sing dianggep

    Kita bakal nggarap sampeyan liwat kabeh fase pangembangan proyek - saka perencanaan kebutuhan, desain perkakas lan produksi massal, nganti FOT lan manufaktur, nganti pengiriman.

  • promosi02

Pilihan Panjenengan Best

Liwat luwih saka enem taun operasi lan budidoyo jero ing lapangan technical, Company wis luwih saka 200 buruh, wis 15 baris produksi karo kapasitas produksi taunan liwat 75 yuta.

bisnis01

Layanan 24 jam kanggo sampeyan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.